TRIMITI SI CASTIGI!

3

PVTV ONLINE lanseaza patru concursuri cu premii pentru iubitorii pescuitului la crap.

 1. Trimiteti o fotografie de la pescuit (facuta oriunde, pe orice balta) la adresa concurs@pvtv.ro, iar apoi aceasta va fi postata pe site-ul nostru in sectiunea dedicata acestui concurs. Cea mai votata fotografie timp de o saptamana va castiga un ABONAMENT la Tancabesti ( in valoare de 1200 de Euro) in sezonul 2013. Prietenii de pe FACEBOOK va pot ajuta cu like-urile lor. Distribuiti si convingeti-i sa va voteze! Castigatorul va fi premiat in emisiunea CARPFIHING SHOW din data de 7 decembrie 2012.
 2. Tot cu o fotografie, de data aceasta facuta numai la MAGURA 9, puteti castiga o partida gratuita de 48 de ore pe aceasta balta (in 2013) si un card de fidelitate. Fotografiile se trimit la concurs@pvtv.ro
 3. In emisiunea CARPFISHING SHOW din 30 noiembrie, ora 19,00, vor fi acordate telespectatorilor doua pachete PVTV (geanta, tricou, sapca). Concursurile sunt interactive, astfel incat telespectatorii care suna si raspund corect la intrebarile lansate de moderator vor castiga pe loc.

Urmariti PVTV ONLINE si emsiunea live CARPFISHING SHOW care se difuzeaza, incepand cu 30 noiembrie, in fiecare vineri de la ora 19,00!

UPDATE – Din cauza faptului ca softul folosit de noi pentru realizarea concursului nu a functionat asa cum ne-am dorit suntem nevoiti sa mutam concursul de fotografii care are ca premiu un abonament la Tancabesti pe pagina noastra de Facebook. Din pacate toate voturile de pana acum se vor anula si concursul va pleca practic de la 0. Ne cerem scuze pentru acest lucru si contam pe intelegerea voastra. 


3 Comments:

 • Mihai Danut
  January 12, 2013

  cele mai tari emisiuni de pescuit la crap si rapitor…multe am invatat si voi mai invata de la pvtv …super tare tinetio tot asa multe emisiuni si viata lunga k avem d invata de la voi dela profesionisti

  • March 5, 2013

   EMISIUNI DEMNE DE INVIDIAT DE TOATE TELEVIZIUNILE DIN TARA DIN PRIZMA EDUCATIEI TELESPECTATORILOR . FELICITARI!!

 • March 9, 2013

  ANUNT IMPORTANT

  O MARE RETEA DE SUPERMARKETURI DIN ROMANIA IN ULTIMA PERIOADA A INREGISTRAT PIERDERI SEMNIFICATIVE DIN CAUZA VANZARILOR SLABE DIN TOATA TARA!
  CU ACEASTA OCAZIE SAU DECIS SA ORGANIZEZE UN CONCUR DE CRAP IN MAGAZINELE LOR SI SE ADRESEAZA PERSOANELOR IMPATIMITE DE ACEST SPORT SI IN SPECIAL PESCUITUL LA CRAP DE BAZIN!
  CONCURSUL ARE CA SCOP ADUNAREA DE FONDURI PENTRU SALARII SI FACTURI UTILITATI AFERENTE CONSUMULUI PE ULTIMILE 9 LUNI.
  REGULAMENT
  POATE PARTICIPA DOAR CEI CU BANI….MULTI
  SE POATE PRINDE IN CANTITATI INDUSTRIALE IN FUNCTIE DE BUGETUL FIECARUIA
  LA SFARSIT PREMIILE SE VOR ACORDA LA ANU SI LA MULTI ANI DE GRIGORE NEPOTU LU NIMENI
  SISTEMUL DE PESCUIT IMPUS PRIN REGULAMENT ESTE PLATESTI SI ELIBEREZI!

Post a Reply